Vi har Honda CRF 110 cc. & Honda 125 cc. på lager til øjebliklig levering

Vi er forhandler af Honda Funbikes

Bestil jeres maskiner nedenfor


Lidt om maskinerne - Hvad skal man vælge?


En Funbike er den bedste investering du kan lave indenfor 2 hjulet motorsport - Den holder prisen utroligt godt, og så går disse solide maskiner aldrig istykker (Udovrer det du selv ødelægger ved styrt).

Den larmer ikke som en 2-takt maskine, så det er en rigtig nabo venlig maskine.

Der er stort set ikke noge vedligehold på den, udover skift af olie og sliddele som tandhjul, kæde osv.


Hvorfor kører alle så ikke bare Funbike? En rigtig Cross maskine har flere heste, er større og har meget bedre affjedring - Så, vil du flyve 3 meter oppe i luften og lande blødt - Så, er der en Motocross maskine du skal have.


MEN - Funbikes er super sjove, lette at køre, stadig vilde nok til at give et sus i maven, billigere (ca.1/3 af prisen på en MX maskine), uden vedligehold, kræver meget mindre udstyr, larmer mindre, gode til marker og mindre arealer . . . . 


Funbikes salget i er eksploderet siden Corona ramte Danmark - Da, rigtig mange har fået øjnene op for hvor sjovt og let det er at køre funbike.


Det  sikre valg er en 110 cc. der er den klart mest populære model - Men, 50 cc. til de små og 125 cc. til de større er også en mulighed - Ring, og hør nærmere om hvad der passer bedst til dit behov.